Qatar Airways од данас послује у Србији

На ареодорому „Никола Тесла“ данас је уприличена церемонија поводом дочека групе путника који су слетели првим летом авио-компаније Qatar Airways-а у Београд, на челу са генералним директором те компаније, господином Акбаром Ал Бакером.

Међу путницима било је и представника медија и тур-оператера из Кине и Аустралије, које је дочекао директор београдског аеродорома, др Велимир Радосављевић, и државни секретар за туризам у Министарству финансија и привреде, др Горан Петковић.

Током посете нашој земљи представници страних медија и тур-оператера
имаће прилику да посете најзначајније туристичке дестинације у Србији, за чији ће боравак бити задужена Туристичка организација Србије.

Qatar Airways је авио компанија која је 2011 и 2012 године на додели награда Skytrax World Airline Awards проглашена једном од набољих и најуспешнијих авио компанија на свету, а Србија је постала њена 121. дестинација. Летови ће бити организовани 3 пута недељно за Београд из главног града Катара, Дохе, што је за нашу земљу још једна велика предност за посетиоце који долазе са далеког истока.