Jавнa расправa о Нацрту закона о уређењу професије проценитеља вредности непокретности

У оквиру јавне расправе о Нацрту закона о уређењу професије проценитеља вредности непокретности, која ће трајати до 29. октобра 2015. године, заинтересовани могу доставити Министарству финансија своје примедбе, предлоге и сугестије на адресу Кнеза Милоша 20, Београд са напоменом: „За јавну расправу о Нацрту закона о уређењу професије проценитеља вредности непокретности ” или електронским путем на e-mail адресу: milena.kovacevic@mfin.gov.rs и dejan.hadzic@mfin.gov.rs

Министарство финансија позива све грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о уређењу професије проценитеља вредности непокретности и дају своје коментаре.

Сагласно Програму јавне расправе о Нацрту закона о уређењу професије проценитеља вредности непокретности, обавештавамо јавност да ће Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава Народне скупштине и Министарство финансија, у оквиру спровођења јавне расправе бити домаћини скупа на коме ће бити представљен Нацрт закона. Овај скуп биће одржан у уторак, 27. октобра 2015. године, са почетком у 11,00 часова у Дому Народне скупштине, Мала сала, Трг Николе Пашића 13.