Читај ми

Најава за медије

Министарство финансија Републике Србије и Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) ће у уторак, 8. фебруара, у 11 часова одржати Проширену седницу Координационог тела за сузбијање сиве економије, на којој ће бити представљен нови „Програм за сузбијање сиве економије 2022-2025“ (Министарство финансија, амфитеатар, Кнеза Милоша 20).

У уводном делу скупа на тему „Резултати борбе против сиве економије“, обратиће се: министар финансија и председник Координационог тела за сузбијање сиве економије Синиша Мали, директор ЕБРД за западну Европу Матео Коланђели и председник Савеза за фер конкуренцију НАЛЕД-а Иван Милетић.

На тему „Представљање нацрта: Програм за сузбијање сиве економије“ говориће: министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић, министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић и министарка привреде Анђелка Атанасковић.

На тему „Приоритети међународне заједнице: Могућности за сарадњу“ говориће шеф Сектора за кооперацију у Делегацији ЕУ у Србији Никола Бертолини, шеф Одељења за развојну сарадњу у Амбасади СР Немачке Кристијан Шилинг, директорка УСАИД у Србији Сузан Фриц, заменик амбасадора у Амбасади Велике Британије Доминик Отвеј и главни саветник у Европској банци за обнову и развој (ЕБРД) Јелена Ћирковић.

Молимо заинтересоване медије да акредитују своје представнике на press@mfin.gov.rs , најкасније до уторка, 8. фебруара, до 9 часова.

Сличне теме

Најава догађаја

НАЈАВА

Најава догађаја