Читај ми

Најава догађаја

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали и министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић обратиће се у четвртак, 15. септембра у 17.15 часова на конференцији за новинаре поводом кандидатуре Града Београда за домаћина Међународне Специјализоване изложбе „Експо 2027“ (Министарство финансија, Кнеза Милоша 20, Амфитеатар).

Поводом кандидатуре за домаћина те престижне међународне манифестације, у Београду борави делегација Међународног бироа за изложбе (Bureau International des Expositions – BIE), чији је задатак да процени наше капацитете и могућности за одржавање специјализоване изложбе. Као представници делегације Међународног бироа за изложбе, на завршној конференцији за медије, ће се обратити председник Извршног комитета BIE Алан Берже и генерални секретар BIE Димитри Керкенцес.

Предлог Републике Србије је да се Специјализована изложба „БЕОГРАД EXPO 2027/ EXPO BELGRADE 2027“ са темом „Игра(ј) за човечанство – спорт и музика за све“/“Play for Humanity – Sport and Music for All” одржи у Београду од 15. маја до 15. августа 2027. године.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу press@mfin.gov.rs најкасније до четвртка, 15. септембра у 14 часова. 

Сличне теме

Најава догађаја

Најава догађаја

Најава догађаја