Читај ми

Билтен јавних финансија за месец јун 2020

Република Србија

Министарство финансија

Билтен јавних финансија за месец јун 2020.

Садржај:

Текућа макроекономска и фискална кретања

I Макроекономска кретања

II Фискална кретања

• Буџет Републике Србије

• Буџет Војводине

• Буџети општина и градова

• Финансијски планови ООСО

III Јавни дуг

IV Методолошка објашњења

Преузмите цео документ:

Билтен јавних финансија за месец јун 2020

Сличне теме

Билтен јавних финансија за месец фебруар 2022

Билтен јавних финансија за месец фебруар 2022

Билтен јавних финансија за месец јануар 2022

Билтен јавних финансија за месец јануар 2022

Билтен јавних финансија за месец децембар 2021

Билтен јавних финансија за месец децембар 2021