Категорија:
Активности - Вести
Објављено:
26. фебруара 2021.
NIKOLIC I SAVCIC
NIKOLIC I SAVCIC
NIKOLIC I SAVCIC
1/

Савичић потписала уговор са добитником стана у наградној игри „Узми рачун и победи“

Државна секретарка у Министарству финансија Славица Савичић потписала је данас уговор са добитником стана у насељу „Земунске капије“, у оквиру другог кола наградне игре „Узми рачун и победи“ Јовицом Николићем из Београда.

Господин Николић је приликом потписивања уговора истакао да је очекивао да добије ауто, али је, на његово велико изненађење, ипак добио стан.

„Ја сам паковао коверте, наизменично сам слао на своје, ћеркино и супругино име. Послао сам укупно око 15-16 коверата. Најбоље године, 25 година, сам провео у Земуну, а сада се највероватније враћамо назад“, рекао је срећни добитник.

Државна секретарка Славица Савичић је изразила задовољство што је потписала уговор са Јовицом, јер је, како каже, за њу увек емотивно када види да је награда отишла у праве руке.

„Мислим да смо остварили циљ ове наградне игре. Грађани су схватили њен значај, имамо велики број коверата, преко 11 милиона је већ пристигло за финално извлачење сутра. Надам се да ће и сутра награде отићи онима којима је то стварно потребно“, истакла је Савичић.

Наградну игру „Узми рачун и победи“ је покренула Влада Србије у сарадњи са НАЛЕД-ом у циљу сузбијања сиве економије и јачања свести грађана да је узимање фискалних рачуна приликом сваке куповине од изузетног значаја, јер се на тај начин финансирају здравство, школство, инфраструктурни пројекти и друге јавне услуге.

Последње, финално извлачење другог кола наградне игре „Узми рачун и победи 2020“ биће одржано у суботу, 27. фебруара у 17:55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије, када ће бити извучен добитник главне награде – стан на 23. спрату једне од кула у насељу Београд на води, као и пет ауомобила марке „фијат 500Л“.

 

Фото: Танјуг