Категорија:
Активности - Вести
Објављено:
25. децембра 2020.
VESNA CVETKOVIC, SLAVICA SAVICIC
VESNA CVETKOVIC, SLAVICA SAVICIC
VESNA CVETKOVIC, SLAVICA SAVICIC
VESNA CVETKOVIC, SLAVICA SAVICIC
VESNA CVETKOVIC
1/

Државна секретарка Савичић потписала уговор са добитником стана у наградној игри „Узми рачун и победи 2020“

Државна секретарка у Министарству финансија Славица Савичић данас је потписала уговор са добитницом стана у насељу Земунске капије у наградној игри „Узми рачуни победи 2020“, Весном Цветковић из Крагујевца.

Добитница се присетила вечери када је схватила да је освојила вредну награду и истакла да је прво обавестила синове који су били изненађени.

„Обојица желе да се врате у Србију, а један од њих ће се сигурно уселити у овај стан“, рекла је она не скривајући срећу и захвалила се приређивачима наградне игре.

Државна секретарка је истакла да је стан поново стигао у праве руке, медицинском раднику у пензији.

„Дирнута сам јер сте баш Ви као здравствени радник у пензији добитник, а имате и два сина који желе да се врате у Србију. Мислим да смо испунили циљ овом наградном игром“, рекла је Савичић.

Навела је да сви учесници, којих има 6,2 милиона, дају подршку својој држави, како би удео сиве економије био смањен још више.

„Својим учешћем дају и допринос буџету Републике Србије, јер ми од тог новца који се слива од пореза финансирамо све што је неопходно за здравство. Подсетићу да смо изградили и две нове болнице. Такође, трудимо се да максимално подржимо привреду и да очувамо запосленост“, рекла је она.

Додала је да ће сутра, у суботу 26. децембра бити организовано ново извлачење, да ће бити додељена два нова стана у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи 2020“ и пожелела пуно среће учесницима.