Čitaj mi

Ministar Mali obilazi porodičnu kompaniju VISARIS DOO, koja učestvuje u programu „Moja prva plata“

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali i predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež obići će u četvrtak 24. septembra 2020. godine, u 9.30 časova kompaniju VISARIS DOO u Zemunu, na adresi Batajnički drum 10 deo, povodom programa „Moja prva plata“.

Porodična kompanija VISARIS DOO odlučila je da podrži projekat Vlade Republike Srbije i na taj način obezbedi pojačanje svog tima.

Zahvaljujući programu „Moja prva plata“ 10.000 mladih sa srednjim i visokim obrazovanjem, do navršenih 30 godina života, dobiće priliku da stekne prvo radno iskustvo. Država je obezbedila mesečnu novčanu nadoknadu, u zavisnosti od obrazovanja, u ukupnom iznosu od 20.000, odnosno 24.000 dinara. Prijavljivanje poslodavaca za učešće u programu „Moja prva plata traje do petka 25. septembra 2020. godine, a prijavljivanje kandidata biće omogućeno na portalu www.mojaprvaplata.gov.rs, u periodu od 01. do 15. oktobra 2020. godine.

Molimo zainteresovane predstavnike medija da se akredituju do četvrtka 24. septembra, do 8 časova, na adresu Pres službe Ministarstva finansija – press@mfin.gov.rs.

Slične teme

Najava događaja

Najava događaja

Najava događaja