Ministarstvo finansija - Vlada republike Srbije
Napredna pretraga akcija

Početna > Propisi > Potvrđeni međunarodni ugovori i sporazumi > Zakon o potvrđivanju Sporazuma o zajmu između Vlade Republike Srbije kao zajmoprimca i Vlade Republike Azerbejdžan kao zajmodavca za finansiranje izgradnje deonica Ljig−Boljkovci, Boljkovci−Takovo i Takovo−Preljina auto-puta E-763 u Republici Srbiji („Službeni glasnik RS – Međunarodni ugovori“, br. 1/2012), sa izmenama i dopunama („Službeni glasnik RS – Međunarodni ugovori“, br. 9/2016)

Zakon o potvrđivanju Sporazuma o zajmu između Vlade Republike Srbije kao zajmoprimca i Vlade Republike Azerbejdžan kao zajmodavca za finansiranje izgradnje deonica Ljig−Boljkovci, Boljkovci−Takovo i Takovo−Preljina auto-puta E-763 u Republici Srbiji („Službeni glasnik RS – Međunarodni ugovori“, br. 1/2012), sa izmenama i dopunama („Službeni glasnik RS – Međunarodni ugovori“, br. 9/2016)
Verzija za štampu Pošalji prijatelju
Član 1.

Potvrđuje se Sporazum o zajmu između Vlade Republike Srbije kao zajmoprimca i Vlade Republike Azerbejdžan kao zajmodavca za finansiranje izgradnje deonica Ljig – Boljkovci, Boljkovci – Takovo i Takovo – Preljina autoputa E - 763 u Republici Srbiji, potpisan 2. februara 2012. godine u Bakuu.

Zakon o potvrđivanju Sporazuma o zajmu između Vlade Republike Srbije kao zajmoprimca i Vlade Republike Azerbejdžan kao zajmodavca za finansiranje izgradnje deonica Ljig−Boljkovci, Boljkovci−Takovo i Takovo−Preljina auto-puta E-763 u Republici Srbiji („Službeni glasnik RS – Međunarodni ugovori“, br. 1/2012)

Zakon o potvrđivanju Sporazuma o izmenama i dopunama Sporazuma o zajmu između Vlade Republike Srbije kao zajmoprimca i Vlade Republike Azerbejdžan kao zajmodavca za finansiranje izgradnje deonica Ljig−Boljkovci, Boljkovci−Takovo i Takovo−Preljina auto-puta E-763 u Republici Srbiji od 2. februara 2012. godine („Službeni glasnik RS – Međunarodni ugovori“, br. 9/2016)


bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Ministarstvo finansija Republike Srbije
Kneza Miloša 20, 11000 Beograd