Министарство финансија - Влада републике Србије
Напредна претрага akcija


Саопштења
Верзија за штампу
Сутра у Крагујевцу почиње тродневни тренинг за унапређење иновација у малим и средњим предузећима
18.02.2013.

Руководилац сектора за политику развоја малих и средњих предузећа у Министарству финансија и привреде Катарина Обрадовић Јовановић, отвориће 19. фебруара, у 9.30 часова, у Крагујевцу, трећу тродневну тренинг радионицу за унапређење иновација у малим и средњим предузећима коју у сарадњи са Министарством финансија и привреде организује Програм интегрисане подршке иновацијама (IISP).

На тренинг радионици, која ће трајати од 19. до 21. фебруара учествоваће око 80 представника малих и средњих предузећа из региона Западне и Централне Србије којима ће бити обезбеђена бесплатна техничко-консултантска подршка у циљу повећања конкурентности предузећа и ефикасног трансфера знања и технологија за развој производа, услуга или процеса производње.

Током сва три дана биће организоване и индивидуалне консултације са експетима различитих специјалности, тако да ће представници предузећа имати прилику да се посаветују о важним темама за унапређење иновација у свом пословању.

Прва тродневна тренинг радионица организована је у Београду у децембру 2012. године, док је друга одржана у фебруару ове године, у Нишу.
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Министарство финансија Републике Србије
Кнеза Милоша 20, 11000 Београд