Министарство финансија - Влада републике Србије
Напредна претрага akcija


Вести
Верзија за штампу
Qatar Airways од данас послује у Србији
20.11.2012.

На ареодорому „Никола Тесла“ данас је уприличена церемонија поводом дочека групе путника који су слетели првим летом авио-компаније Qatar Airways-а у Београд, на челу са генералним директором те компаније, господином Акбаром Ал Бакером.

Међу путницима било је и представника медија и тур-оператера из Кине и Аустралије, које је дочекао директор београдског аеродорома, др Велимир Радосављевић, и државни секретар за туризам у Министарству финансија и привреде, др Горан Петковић.

Током посете нашој земљи представници страних медија и тур-оператера имаће прилику да посете најзначајније туристичке дестинације у Србији, за чији ће боравак бити задужена Туристичка организација Србије.

Qatar Airways је авио компанија која је 2011 и 2012 године на додели награда Skytrax World Airline Awards проглашена једном од набољих и најуспешнијих авио компанија на свету, а Србија је постала њена 121. дестинација. Летови ће бити организовани 3 пута недељно за Београд из главног града Катара, Дохе, што је за нашу земљу још једна велика предност за посетиоце који долазе са далеког истока.
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Министарство финансија Републике Србије
Кнеза Милоша 20, 11000 Београд