Министарство финансија - Влада републике Србије
Напредна претрага akcija


Вести
Верзија за штампу
Министар Мали се састао са сталном представницом UNDP у Србији
19.08.2019.

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали састао се данас са сталном представницом UNDP (United Nations Development Programe) у Србији Франсин Пикап, којој је честитао недавно постављење на ту функцију.

Двоје саговорника разговарало је о могућностима продубљивања, како су оценили, досадашње успешне сарадње. Појединачне теме су укључивале развој тржишта капитала, целокупног пословног окружења, као и других области релевантних остварењу циљева Националног инвестиционог плана.

Стална представница UNDP поздравила је спроведене реформе и похвалила одличне економске резултате који су постигнути у Србији и истакла да ће та организација наставити да пружа подршку Србији у спровођењу програма који су, пре свега, усмерени побољшању квалитета живота грађана.

Рад UNDP у Србији дефинисан је Националним програмским документом, и Оквиром развојног партнерства 2016-2020. потписаним од стране Владе Републике Србије и Канцеларије УН у Србији, који су засновани на приоритетима Владе Републике Србије. UNDP помаже Србији у испуњењу међународних обавеза и спровођењу реформи које произилазе из процеса приступања Европској унији.


bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Министарство финансија Републике Србије
Кнеза Милоша 20, 11000 Београд