Министарство финансија - Влада републике Србије
Напредна претрага akcija


Вести
Верзија за штампу
Пoтписaн Meмoрaндум o рaзумeвaњу измeђу Mинистaрствa финaнсиja Слoвaчкe и Mинистaрствa финaнсиja Србиje
16.10.2017.

Државни секретар у Министарству финансија Мирјана Ћојбашић и државни секретар у Министарству финансија Словачке Републике Дана Мигер потписале су данас Меморандум о разумевању између Министарства финансија Србије и Министарства финансија Словачке Републике с циљем да се између два министарства успостави дугорочна сарадња у областима из њихових надлежности.

Меморандумом је предвиђено да ће Министарство финансија Републике Србије и Министарство финансија Словачке Републике реализовати активности ради подршке успостављању ефективног и транспарентног управљања јавним финансијама, укључујући и размену искустава и података.

Делегација словачког Министарства финансија је у посети Београду 16-17. октобра 2017. у oквиру дoгoвoрa o пружању техничке помоћи Министарству финансија Србиje у испуњавању захтева зa приступањe ЕУ, а који се односе управо на област управљања јавним финансијама. Том приликом биће одржан низ састанака и презентација током којих ће представници нашег министарства имати могућност да размене мишљења са словачким колегама.
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet


Министарство финансија Републике Србије
Кнеза Милоша 20, 11000 Београд