Категорија:
Активности - Вести
Објављено:
30. децембра 2020.
OLIVERA NESIC I SINISA MALI
OLIVERA NESIC
OLIVERA NESIC I SINISA MALI
SINISA MALI I OLIVERA NESIC
OLIVERA NESIC I SINISA MALI
1/

Синиша Мали потписао уговор са добитницом стана у наградној игри „Узми рачун и победи 2020“

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали данас је потписао уговор са добитницом стана у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи 2020“ Оливером Нешић из Београда.

Добитница, највећег стана до сада, у насељу Земунске капије, каже да је пресрећна, те да ће у новој некретнини уживати са децом – Марком и Тамаром.

„Ја сам данас најсрећнија, а срећна су и моја деца, јер ово је велики добитак. Наставићу да и даље узимам рачуне приликом куповине, што препоручујем свим грађанима Србије“, рекла је Оливера Нешић.

Министар Мали је честитао срећној добитници и истакао да је ово можда најлепши новогодишњи поклон за ту скромну породицу, чија коверта је извучена у последњем колу наградне игре у овој години.

„До сада је пристигло око 6,8 милиона коверата. Замислите која је вероватноћа да баш ваша коверта буде извучена. Ово је иначе највећи стан у насељу Земунске капије који се додељује, а Ви Оливера, већ сте добили кључ, те ћете вечерас моћи и да преспавате у новом стану. Желим Вам пуно успеха, али пре свега здравља и много лепих тренутака“, рекао је Мали и захвалио се срећној добитници на лојалности према држави.

Грађанима Србије је поручио да наставе са добром праксом узимања фискалних рачуна приликом куповине и истакао важност њиховог издавања, наводећи да тиме добијају и грађани и држава.

„Поновићу и милионити пут ако треба – од тог новца кои се слива у буџет, ми повећавамо и плате и пензије, градимо нове ауто-путеве, болнице, набављамо лекове, вакцине. Дакле, правимо бољу и лепшу будућност наше земље. Остављамо бољу будућност нашој деци“, истакао је он и додао да није важно само учествовати у наградној игри, и само из тог разлога скупљати фискалне рачуне, већ да то треба да постане пракса, кроз коју се гради успешна и уређена Србија.

Министар је подсетио да је прошле суботе завршен први круг наградне игре „Узми рачун и победи“, у оквиру које је подељено шест станова и тридесет аутомобила, те да већ почетком наредне године почиње други круг са истим фондом награда.