Категорија:
Активности - Вести
Објављено:
11. децембра 2020.
LJILJANA NIKOLIC, SINISA MALI, JOVAN VORKAPIC
LJILJANA NIKOLIC, SINISA MALI
LJILJANA NIKOLIC, SINISA MALI
1/

Министар Мали потписао уговор са добитницом стана из другог кола наградне игре “Узми рачун и победи 2020”

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали и директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић потписали су данас уговор са добитницом стана у насељу Земунске капије у наградној игри „Узими рачун и победи 2020“ Љиљаном Николић из околине Уба.

Николић је у изјави за новинаре након потписивања уговора рекла да су утисци невероватни и прелепи, да још увек постоји неверица, те да је за учешће у наградној игри послала укупно 20 коверата са фискалним рачунима.

Том приликом, министар Мали честитао је Николић на добијању стана и захвалио јој се на учешћу и подршци наградној игри која има за циљ да подигне свест грађана о борби против сиве економије.

„Љиљана Николић је самохрана мајка и мислим да је награда отишла у праве руке“, рекао је Мали и пожелео добитници и њеним ћеркама пуно успеха.

Министар је још једном истакао значај узимања фискалних рачуна и навео шта се све финансира новцем који се тим путем слива у буџет.

„Ми се у овом тренутку боримо да обезбедимо што већи број вакцина. Такође, крајем ове године исплаћујемо по 5.000 динара свим пензионерима. Изградили смо две ковид болнице у року од четири месеца“, рекао је Мали и замолио грађане да приликом сваке куповине траже фискални рачун јер је то једини начин да градимо бољу и успешнију Србију.

Министар је честитао и добитницима пет нових аутомобила и најавио да се наградна игра наставља, те да је за сада стигло 4,2 милиона коверата за наредно, треће извлачење, које се одржава у суботу, 12. децембра.

Директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић је рекао да ће добитница стана обићи огледни стан који изгледа исто као и њен будући стан, да су радови завршени, а да је у току добијање употребне дозволе, те да ће ускоро бити спреман за усељење.

 

Фото: Танјуг