Категорија:
Активности - Вести
Објављено:
28. јануара 2021.
SVETLANA JANKOVIC, SINISA MALI I JOVAN VORKAPIC
SVETLANA JANKOVIC, SINISA MALI I JOVAN VORKAPIC
SINISA MALI
JOVAN VORKAPIC, SVETLANA JANKOVIC I SINISA MALI
SVETLANA JANKOVIC, JOVAN VORKAPIC I SINISA MALI
1/

Мали потписао уговор са добитницом стана у оквиру другог кола наградне игре „Узми рачун и победи“

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали потписао је данас уговор са добитницом стана у оквиру другог кола наградне игре „Узми рачун и победи“, Светланом Јанковић из Крагујевца и са директором Републичке дирекције за имовину Јованом Воркапићем.

Добитница стана у насељу Земунске капије каже да је пресрећна, али и изненађена, пошто је послала само четири коверте са фискалним рачунима.

„Пресрећна сам, мада још увек нисам свесна свега. Стан ми јако пуно значи, имам двоје деце, морам признати да је дошао у прави час“, рекла је Јанковић.

Министар Мали се након потписивања уговора захвалио Светлани Јанковић на учешћу у наградној игри и пожелео јој пуно лепих тренутака.

Истакао је да грађани имају прилику да виде због чега је захтев за фискалним рачунима од изузетног значаја за напредак Републике Србије.

„Део тог новца иде у државну касу, одакле градимо и сређујемо нашу земљу, повећавамо плате и пензије. Влада Републике Србије ускоро излази са новим пакетом мера подршке нашој привреди, од нечега морамо да финансирамо и тај пакет помоћи“, нагласио је Мали. Он је рекао да држава води рачуна о сваком динару, те да је помоћ грађана кроз ову наградну игру веома значајна.

Министар је захвалио грађанима на учешћу у наградној игри и још једном их позвао да сакупљају и шаљу што већи број рачуна како би заједно градили лепшу, успешнију и уређенију Србију.