Категорија:
Активности - Вести
Објављено:
20. јануара 2021.
RAKIC, MALI I VORKAPIC
SUZANA RAKIC I SINISA MALI
SINISA MALI, SUZANA RAKIC I NJENA CERKA ANDJELA
SUZANA RAKIC I SINISA MALI
SINISA MALI, SUZANA RAKIC I NJENA CERKA ANDJELA
SUZANA RAKIC
SINISA MALI
1/

Мали потписао уговор са добитницом главне премије наградне игре „Узми рачун и победи 2020“

Министар финансија Синиша Мали потписао је данас уговор са добитницом највреднијег стана у оквиру првог кола наградне игре „Узми рачун и победи 2020“ Сузаном Ракић и са директором Републичке дирекције за имовину Јованом Воркапићем.

Иако је послала око 150 коверата са по десет фискалних рачуна, Сузана Ракић, која живи у Новом Саду, није крила одушевљење главном премијом коју је освојила – стан у „Београду на води“.

„У тренутку извлачења, нисам могла да верујем да сам освојила стан. Још увек не знамо да ли ћемо се преселити у Београд. Веома сам узбуђена, драго ми је, па коме не би било“, рекла је она.

Министар Мали је истакао да је и овог пута награда дошла у праве руке.

„Шест и по милиона коверата је било у тренутку када је Сузанина коверта била извучена. Ви сте најсрећнији добитник највредније награде у првом кругу наградне игре. Реч је стану у ‘Београду на води’, у згради која се зове ‘BW Arcadia’. Завршни радови су у току, а крајем јула ћете се уселити у тај стан. Хвала Вам на учешћу и на Вашем доприносу у борби против сиве економије“, рекао је министар.

Он је честитао срећној добитници и напоменуо да је и „Београд на води“ некада био само сан, у који многи нису веровали, а који се остварује.

„Госпођо Ракић, можда ни Ви нисте веровали, али снови се ипак остварују, као што се свима нама, грађанима Србије и Београда, остварио сан да изградимо велелепни ‘Београд на води’. У то нико није веровао осим председника Александра Вучића и нас неколико“, рекао је Мали.

Објаснио је да је добро да сваки грађанин зна да је важно узимање фискалних рачуна, јер на тај начин држава неће бити преварена.

„Део новца иде у буџет и одатле се поред плата и пензија улаже у развој Србије. Боримо се за бољи економски положај наше земље, али с друге стране и за здравље наших грађана“, рекао је Мали.

Навео је да је у овом тренутку око седам и по милиона коверата у базену, а да други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2020“ почиње у суботу 23. јануара.

„Водимо борбу за нашу економију и као што знате, веома брзо, у наредних пар недеља изаћићемо са новим програмом мера подршке нашој привреди и грађанима Србије. С друге стране, водимо рачуна и о здравству, улажемо у здравствене објекте, набављамо опрему, вакцине, лекове, све што је неопходно“, напоменуо је он и закључио да су јавне финансије стабилне.